Nakupování

Skládací rovná se skladné

Možná máte nějakou maličký zahradní domek a trávíte na své zahrádce každý víkend, kdy je to jen možné. Anebo už jste v důchodu a můžete si dovolit jezdit na zahrádku i během týdne. Ať tak či tak, je zahrádka v zahrádkářské čtvrti příjemným místem, jak nechat za sebou hluk velkoměsta a užít si přírody jen kousek za ním. Zahradní domečky v zahrádkářské čtvrti bývají velmi malé a jsou neobyvatelné. Jsou to převážně jen kůlny, kde můžete mít schované nářadí, které potřebujete při práci na zahrádce, možná tam budete mít vařit, na kterém si můžete ohřát oběd nebo uvařit kávu, ale posezení, to už budete mít venku.

zahradní nábytek

Jenže jak vyřešit venkovní posezení, když v zahrádkářských koloniích se mohou pohybovat zloději a protože tam bývají zahrádkáři převážně jen o víkendu, mají zloději dostatek příležitostí k nekalým úmyslům. Nezbývá proto než veškeré věci před vaším odjezdem schovávat do zahradního domku, kde jsou alespoň trochu víc v bezpečí. Jenže při velikosti zahradního domečku je tu problém, musíte si pořídit skladné věci, skladný nábytek rovná se skládací nábytek.

Skládací židle, skládací stůl https://www.tentino.cz/stoly-zidle-ubrusy/, to je to pravé, pokud potřebujete jak ušetři skladovací místo, tak ale i pokud pořádáte různé akce a potřebujete skládací židle i stoly, kvůli snadné a levné přepravě. Skládací a roztahovací stoly se vyrábějí i jako velice rafinovaný kus nábytku, který roztáhnete na větší velikost v případě rodinné oslavy, kdy se sejde u vás doma větší počet hostů než je běžný počet obyvatelů domu.

zahradní nábytek

Skládací židle ocení i návštěvníci letního kina, pokud se akce koná přímo někde v přírodě nebo třeba v městském parku, což je prázdninovou atrakcí pořádanou mnoha městy. Nebo pro akce v rámci příměstských táborů se skládací nábytek může hodit. Skládací nábytek šetří místo pro skladování i pro přepravu, navíc je jednorázovou investicí pro mnohé účely použití.